PIZZERIA BELLA ROMA LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bella Roma Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2024 om 18:00 Pizza was niet warm. 1 van de 4 pizzas was het beleg vanaf geschoven
17 jun 2024 om 19:31 Pizza buona quasi come in italia grazie magari aggiornare il menu con pizze italiane stiamo diventando in tanti in Leeuwarden
13 mrt 2024 om 22:33 Lekkere pizza, maar bezorging duurde lang en kwam lauwtjes aan.
10 mrt 2024 om 20:26 Echt 1 van de lekkerste vegetarische spaghetti die ik heb gegeten! Goed en vol van smaak, goed gevuld met saus en groente echt heerlijk.
4 mrt 2024 om 20:34 Dit was mijn eerste keer bij dit restaurant spareribs waten zwaar ondermaats echt niet lekker een paar stukjes droge stokbrood zonder (kruiden) boter mayonaise en ketchup krijgen waar ik geen idee mee wist wat er mee te eten dus voor mij de laaste x
24 feb 2024 om 19:19 Heerlijke pasta!! En dankjewel voor de extra room! Deze hoog zwangere vrouw is heel blij
1 feb 2024 om 22:22 Was zoals altijd weer goed en lekker
6 jan 2024 om 3:04 Bezorging was okay, maar het eten bedenkelijk. We hebben ongeveer 3 of 4 keer daar besteld, omdat het de eerste keer heel lekker was. Maar de daaropvolgende keren kregen we steeds iets anders terwijl we hetzelfde bestelden. Je weet niet wat je krijgt
20 dec 2023 om 22:31 Will never order lizza anywhere else again they're pizza tastes exactly like in the restaurant, delicious and plenty of topping really don't get the other comments ...
20 dec 2023 om 19:12 2 koude pizzas en ook nog is slecht van smaak daardoor
17 dec 2023 om 22:56 Het eten was prima. Maar qua smaak heel vlak. Ditmaal niet geweldig. Wel snelle levering
15 dec 2023 om 18:01 Bezorging op de afgesproken tijd, maar de pasta was niet best Zalm ver te zoeken, t leek wel soep in plaats van saus en t was echt niet lekker. Veel te duur ook nog voor de kwaliteit Nooit weer